Algemeen

Naast de specifieke afdelingen, zullen bepaalde oplossingen door meerdere afdelingen worden gebruikt. Deze oplossingen zijn voor verscheidene doeleinden ontwikkeld of zijn niet toegewezen aan een afdeling, maar een taak binnen de organisatie. Uiteraard beschikken wij over een grootte database van beproefde ontwikkelingen, stuur uw vraag en of wensen via het contactformulier.

PDF documenten

PDF Facturen zijn niet meer weg te denken uit uw administratie. Wij versturen de facturen niet per boeking, maar in een batch. De module ondersteund ook andere documenten, zoals inkoopbestellingen, verkoopfacturen, aanmaningen en borderellen. Per soort kan een e-mail adres, document worden ingesteld, waarbij per document de begeleidende tekst kan worden opgesteld.  Via de scheduler worden de documenten verstuurd naar uw klanten en leveranciers.

Retour en RMA

Iedere organisatie heeft te maken met retour goederenstromen en RMA. Naast de registratie van een retourorder van standaard Microsoft Dynamics NAV, dient ook de reden van retour, actie van retour en communicatie te worden vastgelegd. Het RMA proces dient ondersteund te worden met verscheidene documenten van aanvraag retour, bevestigingen van ontvangsten en beoordelingen. Zodoende uw organisatie inzicht heeft in de status van de retour aanvragen en acties.

EDI berichten

Naast de een koppeling met een webshop, wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om de verkooporders naar u te versturen. Mede wilt u uw inkooporders via berichtgeving naar uw leveranciers sturen en de bevestigingen op deze inkooporder laten bijwerken. Deze functionaliteit is opgenomen in de module EDI.

GLS koppeling

Direct vanuit Microsoft Dynamics NAV uw gegevens aanmelden voor de vervoerder. Veel Microsoft Dynamics gebruikers maken gebruik van de verzendservice van GLS, waarbij u direct via de portal u pakketten aanbied en de verzendsticker afdrukt. Maak gebruik van de koppelingsmodule, waardoor u direct vanuit het inpakproces de stickers en aanmeld bestanden genereerd voor GLS.